Kremalı sütlaç tarifini okuduktan sonra, gerçekten de evde denemek istiyorum. Pirinci hazırlamak için 30 dakika bekletmek gerektiğini öğrenmek ilginç. Bu süre zarfında başka şeyler yapabilirim. Sütlaçın kıvamını artırmak için nişasta eklemenin ne kadar önemli olduğunu anlamıştım. Krem şanti eklemek, tatlıyı daha da zenginleştiriyor gibi görünüyor. Servis önerileri de harika; üzerine ceviz veya hindistan cevizi eklemek, tatlıya farklı bir lezzet katacaktır. Yaz aylarında soğuk servis edilmesi fikri de çok hoş. Acaba bu tarifte başka hangi malzemeler denemek ilginç olabilir?
Kremalı sütlaç tarifini okuduktan sonra, gerçekten de evde denemek istiyorum. Pirinci hazırlamak için 30 dakika bekletmek gerektiğini öğrenmek ilginç. Bu süre zarfında başka şeyler yapabilirim. Sütlaçın kıvamını artırmak için nişasta eklemenin ne kadar önemli olduğunu anlamıştım. Krem şanti eklemek, tatlıyı daha da zenginleştiriyor gibi görünüyor. Servis önerileri de harika; üzerine ceviz veya hindistan cevizi eklemek, tatlıya farklı bir lezzet katacaktır. Yaz aylarında soğuk servis edilmesi fikri de çok hoş. Acaba bu tarifte başka hangi malzemeler denemek ilginç olabilir?
Cevap yaz