Nišastasız ve susuz sütlaç tarifini denemek oldukça ilginç görünüyor. Özellikle nişasta tüketmeyenler için bu tarifin oldukça pratik ve hafif olması büyük bir avantaj. Pirincin doğru hazırlanması ve sürekli karıştırma aşamaları gerçekten önemli, aksi halde dibe yapışabilir. Sütlaçın üzerine tarçın serpmek veya ceviz, fındık gibi malzemelerle süslemek de güzel bir dokunuş katıyor. Sizce bu tarifin vegan versiyonunu denemek nasıl olur? Bitkisel sütler ile farklı bir lezzet elde edilebilir mi?
Nišastasız ve susuz sütlaç tarifini denemek oldukça ilginç görünüyor. Özellikle nişasta tüketmeyenler için bu tarifin oldukça pratik ve hafif olması büyük bir avantaj. Pirincin doğru hazırlanması ve sürekli karıştırma aşamaları gerçekten önemli, aksi halde dibe yapışabilir. Sütlaçın üzerine tarçın serpmek veya ceviz, fındık gibi malzemelerle süslemek de güzel bir dokunuş katıyor. Sizce bu tarifin vegan versiyonunu denemek nasıl olur? Bitkisel sütler ile farklı bir lezzet elde edilebilir mi?
Cevap yaz