Sütlaç yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerin basit ama lezzetli bir tatlı ortaya çıkaracağını bilmek kesinlikle cesaret verici. Pirinç ve sütün birleşimiyle elde edilen o yumuşak kıvamı hayal edebiliyor musunuz? Özellikle üzerine serpilecek tarçın, tatlıya ne kadar hoş bir aroma katıyor! Sütlaçın besin değeri açısından da kalsiyum ve karbonhidrat kaynağı olması, onu hafif bir tatlı olarak tercih etmemi sağlıyor. Peki, sütlaç hazırlarken en çok hangi aşamada zorlanıyorsunuz? Yoksa tarçın serpmeyi unuttuğunuzda, o enfes tadın eksik kalması sizi nasıl etkiliyor?
Sütlaç yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerin basit ama lezzetli bir tatlı ortaya çıkaracağını bilmek kesinlikle cesaret verici. Pirinç ve sütün birleşimiyle elde edilen o yumuşak kıvamı hayal edebiliyor musunuz? Özellikle üzerine serpilecek tarçın, tatlıya ne kadar hoş bir aroma katıyor! Sütlaçın besin değeri açısından da kalsiyum ve karbonhidrat kaynağı olması, onu hafif bir tatlı olarak tercih etmemi sağlıyor. Peki, sütlaç hazırlarken en çok hangi aşamada zorlanıyorsunuz? Yoksa tarçın serpmeyi unuttuğunuzda, o enfes tadın eksik kalması sizi nasıl etkiliyor?
Cevap yaz