Sütlaç yaparken şeker miktarını ayarlamak gerçekten önemli bir konu değil mi? Özellikle tatlı sevip sevmemeye göre değişiklik gösterebiliyor. Standart tarifte bir su bardağı şeker kullanmak, tatlılık açısından genelde yeterli oluyor gibi görünüyor. Ancak, daha az ya da daha fazla şeker ekleyerek kendi damak zevkinize uygun bir tat yakalamak da mümkün. Peki, sizce sütlaçta hangi tatlandırıcıları kullanmak daha iyi olur? Alternatif olarak bal veya stevia denemek, şekerin etkisini nasıl değiştirir? Bu konuda denemeler yapmak ilginç olabilir.
Sütlaç yaparken şeker miktarını ayarlamak gerçekten önemli bir konu değil mi? Özellikle tatlı sevip sevmemeye göre değişiklik gösterebiliyor. Standart tarifte bir su bardağı şeker kullanmak, tatlılık açısından genelde yeterli oluyor gibi görünüyor. Ancak, daha az ya da daha fazla şeker ekleyerek kendi damak zevkinize uygun bir tat yakalamak da mümkün. Peki, sizce sütlaçta hangi tatlandırıcıları kullanmak daha iyi olur? Alternatif olarak bal veya stevia denemek, şekerin etkisini nasıl değiştirir? Bu konuda denemeler yapmak ilginç olabilir.
Cevap yaz