Sütlaç yaparken nişastasız bir tarif denemek harika bir fikir! Pirincin iyi bir şekilde yıkanması gerektiğini okumak beni düşündürdü. Yıkamadan önce pirincin nişastasını kaybetmesi için birkaç su ile yıkanması gerektiği bilgisi gerçekten önemli. Aynı zamanda sütlaçın kıvam alması için kısık ateşte sürekli karıştırılması gerektiğini görmek, pişirme sürecinin ne kadar dikkat gerektirdiğini gösteriyor. Tarçın ve hindistan cevizi ile süsleme önerileri de oldukça iştah açıcı. Sence bu tarif, özellikle yaz aylarında serin bir tatlı olarak nasıl olur? Benim aklımda nane yaprakları ile bir sunum yapmak var, sen neler düşünüyorsun?
Sütlaç yaparken nişastasız bir tarif denemek harika bir fikir! Pirincin iyi bir şekilde yıkanması gerektiğini okumak beni düşündürdü. Yıkamadan önce pirincin nişastasını kaybetmesi için birkaç su ile yıkanması gerektiği bilgisi gerçekten önemli. Aynı zamanda sütlaçın kıvam alması için kısık ateşte sürekli karıştırılması gerektiğini görmek, pişirme sürecinin ne kadar dikkat gerektirdiğini gösteriyor. Tarçın ve hindistan cevizi ile süsleme önerileri de oldukça iştah açıcı. Sence bu tarif, özellikle yaz aylarında serin bir tatlı olarak nasıl olur? Benim aklımda nane yaprakları ile bir sunum yapmak var, sen neler düşünüyorsun?
Cevap yaz