Sütlaç yaparken 1 litrelik süt ile ne kadar sütlaç elde edileceği konusunda merak ettiklerim var. Kullanılan pirinç miktarının sütlaçtaki yoğunluğu ne kadar etkiliyor? Daha fazla pirinç kullanınca gerçekten daha koyu bir kıvam elde ediliyor mu? Ayrıca, 4-6 porsiyon sütlaç yapıldığı belirtiliyor; bu, tam olarak ne kadar bir tatlı demek oluyor? Ayrıca, sütlaç servisinde tarçın veya başka malzemeler eklemek tatlıyı nasıl etkiliyor? Bunlar hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?
Sütlaç yaparken 1 litrelik süt ile ne kadar sütlaç elde edileceği konusunda merak ettiklerim var. Kullanılan pirinç miktarının sütlaçtaki yoğunluğu ne kadar etkiliyor? Daha fazla pirinç kullanınca gerçekten daha koyu bir kıvam elde ediliyor mu? Ayrıca, 4-6 porsiyon sütlaç yapıldığı belirtiliyor; bu, tam olarak ne kadar bir tatlı demek oluyor? Ayrıca, sütlaç servisinde tarçın veya başka malzemeler eklemek tatlıyı nasıl etkiliyor? Bunlar hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?
Cevap yaz