Sütlaç tarifi oldukça detaylı bir şekilde anlatılmış, ama acaba pirinçlerin ne kadar süre ıslatılması gerektiği hakkında daha fazla bilgi verilseydi daha iyi olur muydu? Ayrıca, sütlaç pişirilirken sürekli karıştırmanın önemine dikkat çekilmiş, bu gerçekten önemli bir nokta. Peki, tarifteki şeker miktarını damak zevkine göre ayarlamanın yanı sıra, farklı tatlandırıcılar da kullanmak mümkün mü? Ayrıca tarçın dışında başka hangi malzemelerle süsleyerek sunum yapabiliriz? Bu konuda da öneriler var mı?
Sütlaç tarifi oldukça detaylı bir şekilde anlatılmış, ama acaba pirinçlerin ne kadar süre ıslatılması gerektiği hakkında daha fazla bilgi verilseydi daha iyi olur muydu? Ayrıca, sütlaç pişirilirken sürekli karıştırmanın önemine dikkat çekilmiş, bu gerçekten önemli bir nokta. Peki, tarifteki şeker miktarını damak zevkine göre ayarlamanın yanı sıra, farklı tatlandırıcılar da kullanmak mümkün mü? Ayrıca tarçın dışında başka hangi malzemelerle süsleyerek sunum yapabiliriz? Bu konuda da öneriler var mı?
Cevap yaz