Sütlaç yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Pirinçlerin haşlanması sırasında dikkat ettiğiniz noktalar nelerdi? Süt kaynatırken yanma riskiyle karşılaşmamak için sürekli karıştırmanın önemini nasıl değerlendiriyorsunuz? Ayrıca, vanilin eklemenin lezzet üzerindeki etkisini hissettiniz mi? Tarçın veya dövülmüş fındık ile süslemeyi denediniz mi?
Sütlaç yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Pirinçlerin haşlanması sırasında dikkat ettiğiniz noktalar nelerdi? Süt kaynatırken yanma riskiyle karşılaşmamak için sürekli karıştırmanın önemini nasıl değerlendiriyorsunuz? Ayrıca, vanilin eklemenin lezzet üzerindeki etkisini hissettiniz mi? Tarçın veya dövülmüş fındık ile süslemeyi denediniz mi?
Cevap yaz