Sütlaç yaparken 2 litre süt kullanmak gerçekten harika bir fikir! Pirinçlerin iyi bir şekilde hazırlanması ve süt karışımının doğru oranlarda yapılması çok önemli. Özellikle fırında pişirme aşaması, tatlının lezzetini ve dokusunu arttırıyor. Fırında pişirdikten sonra üzerine serpilecek tarçın, tam da o eşsiz tadı ortaya çıkarıyor. Sizce sütlaçın yanında ceviz veya fındık gibi malzemeler ile sunmak, tatlıya nasıl bir doku katıyor?
Sütlaç yaparken 2 litre süt kullanmak gerçekten harika bir fikir! Pirinçlerin iyi bir şekilde hazırlanması ve süt karışımının doğru oranlarda yapılması çok önemli. Özellikle fırında pişirme aşaması, tatlının lezzetini ve dokusunu arttırıyor. Fırında pişirdikten sonra üzerine serpilecek tarçın, tam da o eşsiz tadı ortaya çıkarıyor. Sizce sütlaçın yanında ceviz veya fındık gibi malzemeler ile sunmak, tatlıya nasıl bir doku katıyor?
Cevap yaz