Sütlaç yaparken pirinç kullanmadan denemek oldukça ilginç bir fikir! Mısır nişastası ile kıvam vermek, tatlının dokusunu nasıl etkiliyor? Sütlaçta tam yağlı süt kullanmanın lezzeti artırdığı söyleniyor, peki sizce bu ne kadar önemli? Ayrıca, içinde tarçın dışında başka hangi malzemeleri kullanarak sütlacı zenginleştirebiliriz? Farklı süt alternatifleri denemek, tatlının tadını nasıl değiştirir? Kendi deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Sütlaç yaparken pirinç kullanmadan denemek oldukça ilginç bir fikir! Mısır nişastası ile kıvam vermek, tatlının dokusunu nasıl etkiliyor? Sütlaçta tam yağlı süt kullanmanın lezzeti artırdığı söyleniyor, peki sizce bu ne kadar önemli? Ayrıca, içinde tarçın dışında başka hangi malzemeleri kullanarak sütlacı zenginleştirebiliriz? Farklı süt alternatifleri denemek, tatlının tadını nasıl değiştirir? Kendi deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Cevap yaz