Sütlaç tarifini okurken, lokantalardaki o hafif ve kremamsı lezzeti nasıl yakalayabileceğimizi düşündüm. Pirincin önceden ıslatılması gerçekten önemli mi? Yoksa sadece yıkamak yeterli mi? Ayrıca, nişasta eklemesek de kıvam tutturabilir miyiz? Tarçın ve cevizle süsleme fikri harika, ama farklı tatlar denemek için başka önerileriniz var mı? Sonuçta evde yapabileceğimiz bu tatlıyı, lokantalardaki gibi mükemmel yapmak için nelere dikkat etmeliyiz?
Sütlaç tarifini okurken, lokantalardaki o hafif ve kremamsı lezzeti nasıl yakalayabileceğimizi düşündüm. Pirincin önceden ıslatılması gerçekten önemli mi? Yoksa sadece yıkamak yeterli mi? Ayrıca, nişasta eklemesek de kıvam tutturabilir miyiz? Tarçın ve cevizle süsleme fikri harika, ama farklı tatlar denemek için başka önerileriniz var mı? Sonuçta evde yapabileceğimiz bu tatlıyı, lokantalardaki gibi mükemmel yapmak için nelere dikkat etmeliyiz?
Cevap yaz