Sütlaç tarifini okuyunca gerçekten ağzım sulandı! Özellikle sıcak yaz günlerinde serinletici bir tatlı olarak mükemmel bir seçim. Oktay Usta'nın tarifinin basit adımlarla yapılabiliyor olması da oldukça cazip. Pirinçlerin haşlanıp sütle birleştirilmesi ve ardından tatlandırılması sürecini gözümde canlandırdım. Niğşasta ekleyerek kıvamını ayarlamak da harika bir ipucu. Sunum önerileri de oldukça dikkat çekici; üzerine ekleyeceğim fındık ve çikolata sosu ile tatlıya görsellik katmak çok hoş olacak. Misafirlerime yapmayı düşünüyorum, umarım herkes beğenir! Sütlaçın tarihi hakkında okuduklarım da çok ilginçti, farklı kültürlerde nasıl yapıldığını öğrenmek beni daha da meraklandırdı. Bu tarif kesinlikle denemeye değer!
Sütlaç tarifini okuyunca gerçekten ağzım sulandı! Özellikle sıcak yaz günlerinde serinletici bir tatlı olarak mükemmel bir seçim. Oktay Usta'nın tarifinin basit adımlarla yapılabiliyor olması da oldukça cazip. Pirinçlerin haşlanıp sütle birleştirilmesi ve ardından tatlandırılması sürecini gözümde canlandırdım. Niğşasta ekleyerek kıvamını ayarlamak da harika bir ipucu. Sunum önerileri de oldukça dikkat çekici; üzerine ekleyeceğim fındık ve çikolata sosu ile tatlıya görsellik katmak çok hoş olacak. Misafirlerime yapmayı düşünüyorum, umarım herkes beğenir! Sütlaçın tarihi hakkında okuduklarım da çok ilginçti, farklı kültürlerde nasıl yapıldığını öğrenmek beni daha da meraklandırdı. Bu tarif kesinlikle denemeye değer!
Cevap yaz