Pirinç unuyla sütlaç yapmayı denemek harika bir fikir! Özellikle bayramlarda ve özel günlerde tatlı bir alternatif arıyorsanız, bu tarif tam size göre. Malzemelerin oldukça basit olması, evdeki çoğu kişi için kolayca ulaşılabilir hale getiriyor. Pirinç ununu sütle karıştırmak, topaklanmayı önlemek için önemli bir adım gibi görünüyor. Peki, kaynadıktan sonra sürekli karıştırmak neden bu kadar önemli? Ayrıca, vanilin eklemek sütün tadını gerçekten nasıl etkiliyor? Buzdolabında dinlendirdikten sonra üzerine tarçın serpmek hoş bir dokunuş, ama farklı malzemeler ile zenginleştirmek de mümkün mü? Önerileriniz var mı?
Pirinç unuyla sütlaç yapmayı denemek harika bir fikir! Özellikle bayramlarda ve özel günlerde tatlı bir alternatif arıyorsanız, bu tarif tam size göre. Malzemelerin oldukça basit olması, evdeki çoğu kişi için kolayca ulaşılabilir hale getiriyor. Pirinç ununu sütle karıştırmak, topaklanmayı önlemek için önemli bir adım gibi görünüyor. Peki, kaynadıktan sonra sürekli karıştırmak neden bu kadar önemli? Ayrıca, vanilin eklemek sütün tadını gerçekten nasıl etkiliyor? Buzdolabında dinlendirdikten sonra üzerine tarçın serpmek hoş bir dokunuş, ama farklı malzemeler ile zenginleştirmek de mümkün mü? Önerileriniz var mı?
Cevap yaz