Bu tarif gerçekten ilgi çekici görünüyor. Rafine şeker kullanmadan yapılan sütlaç, sağlıklı yaşam tarzını benimseyenler için harika bir alternatif. Özellikle pirinçlerin haşlanma aşaması ve sütle birleşmesi oldukça pratik. Bal veya doğal tatlandırıcı eklemek, tatlıya hafif bir lezzet katacak gibi duruyor. Ayrıca, tarçın ile süsleyerek sunmak da hoş bir dokunuş. Sizce bu tarifin vegan versiyonunu denemek isteyenler için badem sütü kullanmak yeterli olur mu?
Bu tarif gerçekten ilgi çekici görünüyor. Rafine şeker kullanmadan yapılan sütlaç, sağlıklı yaşam tarzını benimseyenler için harika bir alternatif. Özellikle pirinçlerin haşlanma aşaması ve sütle birleşmesi oldukça pratik. Bal veya doğal tatlandırıcı eklemek, tatlıya hafif bir lezzet katacak gibi duruyor. Ayrıca, tarçın ile süsleyerek sunmak da hoş bir dokunuş. Sizce bu tarifin vegan versiyonunu denemek isteyenler için badem sütü kullanmak yeterli olur mu?
Cevap yaz