Sütlaç tarifini okuduğumda, özellikle yaz aylarında serinletici bir tatlı arayışında olan biri olarak aklıma şu soru geldi: Bu kadar pratik bir tarifle evde sütlaç yapmanın keyfini çıkarmak için en iyi malzemeleri nasıl seçebilirim? Ayrıca, farklı süt seçenekleriyle denemeler yapmanın tat üzerinde ne gibi etkileri olabilir? Tarçınla süsleme fikri de hoşuma gitti, acaba başka hangi malzemelerle çeşitlendirme yapabilirim?
Sütlaç tarifini okuduğumda, özellikle yaz aylarında serinletici bir tatlı arayışında olan biri olarak aklıma şu soru geldi: Bu kadar pratik bir tarifle evde sütlaç yapmanın keyfini çıkarmak için en iyi malzemeleri nasıl seçebilirim? Ayrıca, farklı süt seçenekleriyle denemeler yapmanın tat üzerinde ne gibi etkileri olabilir? Tarçınla süsleme fikri de hoşuma gitti, acaba başka hangi malzemelerle çeşitlendirme yapabilirim?
Cevap yaz