Sütlaç fırında pişirilirken dikkat edilmesi gereken birçok adım var. Özellikle pirinçlerin yıkanması ve iyi pişirilmesi çok önemli, değil mi? Ben de bir kez pişirirken pirinçleri yeterince yumuşatmadığım için sütlaçım istediğim gibi kıvam almadı. Sütü kaynatırken sürekli karıştırmak da kritik bir nokta gibi görünüyor. Peki, fırınlama süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fırının özelliklerine göre değiştiği yazıyor, ama sizce ideal süre ne kadar olmalı? Ayrıca, servis önerileri arasında Türk kahvesi ya da çay ile sunulması çok hoş bir dokunuş, katılıyor musunuz?
Sütlaç fırında pişirilirken dikkat edilmesi gereken birçok adım var. Özellikle pirinçlerin yıkanması ve iyi pişirilmesi çok önemli, değil mi? Ben de bir kez pişirirken pirinçleri yeterince yumuşatmadığım için sütlaçım istediğim gibi kıvam almadı. Sütü kaynatırken sürekli karıştırmak da kritik bir nokta gibi görünüyor. Peki, fırınlama süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fırının özelliklerine göre değiştiği yazıyor, ama sizce ideal süre ne kadar olmalı? Ayrıca, servis önerileri arasında Türk kahvesi ya da çay ile sunulması çok hoş bir dokunuş, katılıyor musunuz?
Cevap yaz