Sütlaç yapımında pirinçleri haşlama aşamasındaki süreyi tam olarak nasıl ayarladınız? 10-15 dakikada yumuşayıp haşlanıyor derken, bu süre yeterli mi oluyor yoksa pirinçlerin cinsine göre değişiklik gösteriyor mu? Ayrıca, nişasta eklerken ne kadar kıvamlı bir tatlı elde etmek istediğinize göre değişiklik yapabiliyor musunuz? Sütlaçın üzerini tarçınla süslemek gibi kişisel tercihlerinizi nasıl belirliyorsunuz?
Sütlaç yapımında pirinçleri haşlama aşamasındaki süreyi tam olarak nasıl ayarladınız? 10-15 dakikada yumuşayıp haşlanıyor derken, bu süre yeterli mi oluyor yoksa pirinçlerin cinsine göre değişiklik gösteriyor mu? Ayrıca, nişasta eklerken ne kadar kıvamlı bir tatlı elde etmek istediğinize göre değişiklik yapabiliyor musunuz? Sütlaçın üzerini tarçınla süslemek gibi kişisel tercihlerinizi nasıl belirliyorsunuz?
Cevap yaz