Pirinç unlu sütlaç yaparken en çok hangi aşamayı zor buldunuz? Sütü kaynatmak ve şekerin erimesini sağlamak mı yoksa pirinç ununu macun haline getirmek mi? Ayrıca, tatlının kıvamını ayarlamak için pirinç unu miktarını artırmak ya da şekeri azaltmak gibi püf noktaları denemeyi düşündünüz mü? Sunum aşamasında tarçın veya dövülmüş fındık kullanmak, tatlının lezzetini nasıl etkiliyor sizce?
Pirinç unlu sütlaç yaparken en çok hangi aşamayı zor buldunuz? Sütü kaynatmak ve şekerin erimesini sağlamak mı yoksa pirinç ununu macun haline getirmek mi? Ayrıca, tatlının kıvamını ayarlamak için pirinç unu miktarını artırmak ya da şekeri azaltmak gibi püf noktaları denemeyi düşündünüz mü? Sunum aşamasında tarçın veya dövülmüş fındık kullanmak, tatlının lezzetini nasıl etkiliyor sizce?
Cevap yaz