Sütlaç tarifinizi okudukça, gerçekten de bu lezzetli tatlının yapımının ne kadar keyifli olduğunu düşündüm. Pirinçleri iyice yıkamak ve suda bekletmek gerçekten önemli bir adım mı? Kıvamını etkilediğini belirtiyorsunuz, bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, tam yağlı süt kullanmanın faydaları hakkında düşündüğünüz başka ipuçları var mı? Vanilin kullanımı isteğe bağlı demişsiniz, peki, vanilya çubuğu kullanmanın aroması gerçekten farklı mı? Son olarak, tarçın ile süslemek, sütlaçın lezzetini nasıl etkiliyor? Bu konularda deneyimlerinizi merak ediyorum!
Sütlaç tarifinizi okudukça, gerçekten de bu lezzetli tatlının yapımının ne kadar keyifli olduğunu düşündüm. Pirinçleri iyice yıkamak ve suda bekletmek gerçekten önemli bir adım mı? Kıvamını etkilediğini belirtiyorsunuz, bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, tam yağlı süt kullanmanın faydaları hakkında düşündüğünüz başka ipuçları var mı? Vanilin kullanımı isteğe bağlı demişsiniz, peki, vanilya çubuğu kullanmanın aroması gerçekten farklı mı? Son olarak, tarçın ile süslemek, sütlaçın lezzetini nasıl etkiliyor? Bu konularda deneyimlerinizi merak ediyorum!
Cevap yaz