Sütlaç tarifini okuduktan sonra, buğday nişastasının ne kadar önemli bir rol oynadığını anladım. Özellikle nişastayı soğuk su ile açmanın, topaklanmayı önlemesi gerçekten harika bir ipucu. Ben de sütlaç yaparken bu adımı kaçırmamaya özen gösteriyorum. Ayrıca, tatlıyı süslemek için kuruyemiş kullanmak, lezzet katmanın yanı sıra görselliği de artırıyor. Vanilin yerine doğal vanilya kullanmanın tadı daha da zenginleştireceğini bilmiyordum, bu bilgiyi denemek için sabırsızlanıyorum. Sütlaç, bayramlarda ve özel günlerde tercih ettiğim bir tatlı, ama günlük tatlı ihtiyacını karşılamak için de harika bir seçenek. Bu tarifle birlikte, kendi damak zevkime göre küçük değişiklikler yapmayı da planlıyorum. Siz bu tarifte başka hangi malzemeleri eklemeyi düşünüyorsunuz?
Sütlaç tarifini okuduktan sonra, buğday nişastasının ne kadar önemli bir rol oynadığını anladım. Özellikle nişastayı soğuk su ile açmanın, topaklanmayı önlemesi gerçekten harika bir ipucu. Ben de sütlaç yaparken bu adımı kaçırmamaya özen gösteriyorum. Ayrıca, tatlıyı süslemek için kuruyemiş kullanmak, lezzet katmanın yanı sıra görselliği de artırıyor. Vanilin yerine doğal vanilya kullanmanın tadı daha da zenginleştireceğini bilmiyordum, bu bilgiyi denemek için sabırsızlanıyorum. Sütlaç, bayramlarda ve özel günlerde tercih ettiğim bir tatlı, ama günlük tatlı ihtiyacını karşılamak için de harika bir seçenek. Bu tarifle birlikte, kendi damak zevkime göre küçük değişiklikler yapmayı da planlıyorum. Siz bu tarifte başka hangi malzemeleri eklemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz