Sütlaç yaparken fazla sulu olması gerçekten can sıkıcı bir durum. Bu durumda pirinç unu eklemek veya pişirme süresini uzatmak gibi yöntemleri denemek iyi bir fikir olabilir mi? Ayrıca, pişirme sırasında pirinçlerin yeterince haşlanıp haşlanmadığını kontrol etmek de önemli. Sütlaçın kıvamını korumak için önleyici tedbirler almanın yanı sıra, sunum aşamasında estetik kaplar kullanmak da tatlının görünümünü güzelleştirebilir. Daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı, neler yaptınız?
Sütlaç yaparken fazla sulu olması gerçekten can sıkıcı bir durum. Bu durumda pirinç unu eklemek veya pişirme süresini uzatmak gibi yöntemleri denemek iyi bir fikir olabilir mi? Ayrıca, pişirme sırasında pirinçlerin yeterince haşlanıp haşlanmadığını kontrol etmek de önemli. Sütlaçın kıvamını korumak için önleyici tedbirler almanın yanı sıra, sunum aşamasında estetik kaplar kullanmak da tatlının görünümünü güzelleştirebilir. Daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı, neler yaptınız?
Cevap yaz