Fırında sütlaç yaparken, üst kısmının güzelce kızartılması için özellikle hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Mesela, fırın grillini kullanmak mı yoksa şekerle karamelize etmek mi daha çok ilginizi çekiyor? Ayrıca, kızartma işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken ipuçlarını uygulamak, sonuçta beklediğiniz gibi bir tatlı elde etmenizi sağlıyor mu?
Fırında sütlaç yaparken, üst kısmının güzelce kızartılması için özellikle hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Mesela, fırın grillini kullanmak mı yoksa şekerle karamelize etmek mi daha çok ilginizi çekiyor? Ayrıca, kızartma işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken ipuçlarını uygulamak, sonuçta beklediğiniz gibi bir tatlı elde etmenizi sağlıyor mu?
Cevap yaz