Bu irmikli sütlaç tarifinde malzemeler oldukça basit görünüyor, ama acaba hangi sütü kullanmak en iyisi? Taze süt mü yoksa UHT süt mü tercih edilmeli? Ayrıca, irmik seçimi de önemli gibi, ince irmik mi yoksa orta kalınlıkta irmik mi daha iyi sonuç verir? Şeker miktarını ayarlarken damak zevki ön planda ama çok şekerli olması da rahatsız edici olabilir mi? Vanilya eklerken ölçü konusunda bir öneriniz var mı? Tuzun tatları dengelemesi gerçekten işe yarıyor mu, yoksa tatlı bir tarifte tuz kullanmak alışılmadık mı? Niştasta eklemek isteğe bağlı denmiş ama kıvamı nasıl etkiler? Son olarak, üzerine serpilecek tarçın ya da hindistan cevizi seçimi, tatlıyı daha çekici hale getiriyor, ama hangisi daha yaygın olarak tercih ediliyor?
Bu irmikli sütlaç tarifinde malzemeler oldukça basit görünüyor, ama acaba hangi sütü kullanmak en iyisi? Taze süt mü yoksa UHT süt mü tercih edilmeli? Ayrıca, irmik seçimi de önemli gibi, ince irmik mi yoksa orta kalınlıkta irmik mi daha iyi sonuç verir? Şeker miktarını ayarlarken damak zevki ön planda ama çok şekerli olması da rahatsız edici olabilir mi? Vanilya eklerken ölçü konusunda bir öneriniz var mı? Tuzun tatları dengelemesi gerçekten işe yarıyor mu, yoksa tatlı bir tarifte tuz kullanmak alışılmadık mı? Niştasta eklemek isteğe bağlı denmiş ama kıvamı nasıl etkiler? Son olarak, üzerine serpilecek tarçın ya da hindistan cevizi seçimi, tatlıyı daha çekici hale getiriyor, ama hangisi daha yaygın olarak tercih ediliyor?
Cevap yaz