Kıvamlı sütlaç için pirinçleri 30 dakika suda bekletmek gerçekten işe yarıyor mu? Bu adımın sütlaçtaki kıvamı nasıl etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, nişastayı eklerken sütün içinde karıştırmanın pürüzsüz bir kıvam elde etmedeki rolü nedir? Şeker miktarını damak zevkine göre ayarlamakta bir sınır var mı, çok tatlı olursa sütlaçın tadı nasıl değişiyor? Dinlendirme süresi konusunda buzdolabında ne kadar bekletmek ideal, daha fazla bekletmek kıvamı nasıl etkiliyor?
Kıvamlı sütlaç için pirinçleri 30 dakika suda bekletmek gerçekten işe yarıyor mu? Bu adımın sütlaçtaki kıvamı nasıl etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, nişastayı eklerken sütün içinde karıştırmanın pürüzsüz bir kıvam elde etmedeki rolü nedir? Şeker miktarını damak zevkine göre ayarlamakta bir sınır var mı, çok tatlı olursa sütlaçın tadı nasıl değişiyor? Dinlendirme süresi konusunda buzdolabında ne kadar bekletmek ideal, daha fazla bekletmek kıvamı nasıl etkiliyor?
Cevap yaz