Bu fırınla kremalı sütlaç tarifini okuduğumda aklıma gelen sorular var. Öncelikle, pirinçlerin nişastasını azaltmak için yıkama işlemi gerçekten bu kadar önemlidir mi? Sütlaçın kıvamı açısından etkisi nedir? Ayrıca, fırınlama aşaması sırasında üzerinin ne kadar kızarması gerektiğiyle ilgili daha fazla bilgi verebilir misiniz? Piştikten sonra neden en az 2 saat dinlendirmek lazım? Son olarak, meyve sosu eklemek gerçekten lezzetini artırıyor mu? Bu tatlının farklı sunumları hakkında daha fazla öneri var mı?
Bu fırınla kremalı sütlaç tarifini okuduğumda aklıma gelen sorular var. Öncelikle, pirinçlerin nişastasını azaltmak için yıkama işlemi gerçekten bu kadar önemlidir mi? Sütlaçın kıvamı açısından etkisi nedir? Ayrıca, fırınlama aşaması sırasında üzerinin ne kadar kızarması gerektiğiyle ilgili daha fazla bilgi verebilir misiniz? Piştikten sonra neden en az 2 saat dinlendirmek lazım? Son olarak, meyve sosu eklemek gerçekten lezzetini artırıyor mu? Bu tatlının farklı sunumları hakkında daha fazla öneri var mı?
Cevap yaz