Sütlaç yapımında hangi nişasta türünün tercih edilmesi gerektiği konusunda bir deneyiminiz var mı? Mesela, mısır nişastasının yüksek kıvam artırma kapasitesi ve şeffaf yapısı ile sütlaçın görünümüne ve ağızda bıraktığı hisse katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, tapioka nişastasının daha yoğun bir kıvam sağladığı belirtiliyor, bu tür bir değişiklik sizin için önemli mi? Patates nişastasının kremamsı bir doku kazandırma özelliği de dikkat çekici, ama hacmi etkileyebileceği konusunda ne dersiniz? Gluten içeren buğday nişastasını denemeyi düşündünüz mü, yoksa alerjik reaksiyon riski nedeniyle tercih etmiyor musunuz?
Sütlaç yapımında hangi nişasta türünün tercih edilmesi gerektiği konusunda bir deneyiminiz var mı? Mesela, mısır nişastasının yüksek kıvam artırma kapasitesi ve şeffaf yapısı ile sütlaçın görünümüne ve ağızda bıraktığı hisse katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, tapioka nişastasının daha yoğun bir kıvam sağladığı belirtiliyor, bu tür bir değişiklik sizin için önemli mi? Patates nişastasının kremamsı bir doku kazandırma özelliği de dikkat çekici, ama hacmi etkileyebileceği konusunda ne dersiniz? Gluten içeren buğday nişastasını denemeyi düşündünüz mü, yoksa alerjik reaksiyon riski nedeniyle tercih etmiyor musunuz?
Cevap yaz